Heb je mij al eens horen zingen?

Op de sluis
"…...ging het Ketelbinkie overboord".
Het zeemanskoor 'De Brulboei' in Nieuwegein telt 65 koorleden die, begeleid door accordeons, heel veel plezier hebben in het zingen van oude en nieuwe zeemansliederen.
In september 2002 presenteerden zij hun eerste cd onder de titel "Smijt de trossen los".
Twee jaar later kwam de tweede cd "Stoere jongens" met zestien liedjes.
Meer informatie over het koor is te vinden op de website van de "Brulboei" of te krijgen van secretaris Ton Enkelaar,
Julianaweg 16,
3433 EB in Nieuwegein
Telefoon 030 - 606 23 95.
In juni 2012 presenteerden wij onze vierde cd "Zwerven op zee"; een co-productie met Rederij Driemast van de familie Mastenbroek.
Klik onderaan de foto van de 'MEANDER' op het zwarte pijltje naar rechts en luister naar het eerste nummer op deze cd: "Zwerven op zee".Als uw bladerprogramma (browser) het filmpje niet afspeelt, dan kunt u hier het filmpje downloaden.
Klik hier voor een plattegrond van deze site.
© Vaarvakanties Jaap Boersema
Gebruik (ook om veiligheidsredenen!!) alleen de nieuwste browsers (Firefox 31.*, Opera 12.* of Internet Explorer 11)
en met een schermresolutie van 1024x768 pixels.
N.B.: Op deze site wordt Javascript gebruikt!

Disclaimer
De informatie op de internet-pagina’s van Varen met Jaap is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend.
Hoewel de samenstellers zorgvuldigheid in acht nemen bij het samenstellen en onderhouden van deze internet-pagina’s en daarbij gebruik maken van bronnen die betrouwbaar worden geacht, kunnen zij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Zij wijzen elke aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van die informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.
Als op deze pagina’s wordt verwezen (gelinkt) naar websites van anderen betekent dit niet dat de op of via deze websites aangeboden informatie, producten of diensten door ons wordt aanbevolen. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van de internetpagina’s waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door ons niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid.