Actieve vaarvakantie
West-Nederland
(op aanvraag voor families en kleine groepen)

Olympia Met de OLYMPIA vertrekken we uit Warmond voor een zwerftocht door een zeer afwisselend gebied. De verhuurder is Olympia Charters (www.olympia-charters.nl).
We kruisen onder andere door het Groene Hart van Nederland. Via de Grecht en het sluisje Woerdense Verlaat varen we dwars door Amsterdam naar Muiden.

Over de Vecht gaat het door Utrecht naar Vreeswijk, waar we even bij de Museumwerf afmeren. Daarna steken we de Lek over en gaan naar Woudrichem.
Door de Hollandse Biesbosch bereiken we dan Dordrecht, waar we overnachten.

De volgende dag varen we over de Oude Maas naar de Botlek om dan ’stuurboord uit’ te gaan. Langs Vlaardingen en Schiedam bereiken we onze volgende overnachtingplaats: de Veerhaven in Rotterdam. We hebben dan een geweldige havenrondvaart achter de rug en zijn onder de Erasmusbrug en De Hef doorgevaren.

Via Schiedam en Delft gaan we terug naar De Kaag. De laatste ochtend varen we de OLYMPIA terug naar de thuishaven.

Vaarroute (onder voorbehoud):

Woerden
Muiden
Utrecht/Vreeswijk
Woudrichem
Dordrecht
Veerhaven, Rotterdam
De Kaag
Warmond

Het dek van de Olympa.
Als je met de muis over de foto gaat, krijg je een kijkje
in één van de hutten.

8-daagse reis (volledig verzorgd):
€ 740,00 p.p. (8 deelnemers)
€ 640,00 p.p. (10 deelnemers)
€ 560,00 p.p. (12 deelnemers)

Lees ook: Vaarvakanties

 

Klik hier voor een plattegrond van deze site.
© Vaarvakanties Jaap Boersema
Gebruik (ook om veiligheidsredenen!!) alleen de nieuwste browsers (Firefox 31.*, Opera 12.* of Internet Explorer 11)
en met een schermresolutie van 1024x768 pixels.
N.B.: Op deze site wordt Javascript gebruikt!

Disclaimer
De informatie op de internet-pagina’s van Varen met Jaap is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend.
Hoewel de samenstellers zorgvuldigheid in acht nemen bij het samenstellen en onderhouden van deze internet-pagina’s en daarbij gebruik maken van bronnen die betrouwbaar worden geacht, kunnen zij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Zij wijzen elke aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van die informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.
Als op deze pagina’s wordt verwezen (gelinkt) naar websites van anderen betekent dit niet dat de op of via deze websites aangeboden informatie, producten of diensten door ons wordt aanbevolen. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van de internetpagina’s waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door ons niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid.