CursusboekjeCursussen
Na een gedegen opleiding ben ik sinds 2000 Instructeur Nautische Opleidingen.

Zowel in groepsverband als individueel heb ik inmiddels heel wat mensen mogen opleiden voor vaarbewijzen en marifooncertificaten. Het meeste werk doe ik voor Vaarbewijsopleiding (VBO).
Kijk op: www.watersportcursussen.nl
ANWB-leden krijgen 10% korting op alle online cursussen.

Praktijkvaren hoorde er ook bij.
Na een cursus Kustnavigatie gevolgd te hebben, wilde een aantal jachtenbezitters de oversteek naar Londen wel eens begeleid doen.
In 2004 mocht ik als assistent van de flottieljeleider mee naar zee. Een geweldige ervaring; de Stormvloedkering in de Theems en de Towerbridge te passeren.

ANWB Londen
Thames Barrier
Londen Towerbridge
Thames barge passeert Tower Bridge

Inmiddels heeft men mij ook weten te vinden en geef ik les op jachthavens en privé, bij mij thuis.

Praktijkvaren met mij??
Klik op: vaarvakanties

Klik hier voor een plattegrond van deze site.
© Vaarvakanties Jaap Boersema
Gebruik (ook om veiligheidsredenen!!) alleen de nieuwste browsers (Firefox 31.*, Opera 12.* of Internet Explorer 11)
en met een schermresolutie van 1024x768 pixels.
N.B.: Op deze site wordt Javascript gebruikt!

Disclaimer
De informatie op de internet-pagina’s van Varen met Jaap is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend.
Hoewel de samenstellers zorgvuldigheid in acht nemen bij het samenstellen en onderhouden van deze internet-pagina’s en daarbij gebruik maken van bronnen die betrouwbaar worden geacht, kunnen zij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Zij wijzen elke aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van die informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.
Als op deze pagina’s wordt verwezen (gelinkt) naar websites van anderen betekent dit niet dat de op of via deze websites aangeboden informatie, producten of diensten door ons wordt aanbevolen. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van de internetpagina’s waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door ons niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid.