Rondvaartschipper Mondriaan
De MONDRIAAN (vaart op aardgas) van Canal Bus bij het
Rijksmuseum in Amsterdam.

Tonny Verdijk uit Boxmeer stuurde me in 1997 een kleine advertentie, waarin rondvaartschippers werden gevraagd bij Canal Bus in Amsterdam.
In overleg met Paula ben ik gaan solliciteren en werd aangenomen.

Ik voer daar in de weekeinden en schoolvakanties. Prachtig werk, daar op die grachten en het IJ.

Twee jaar later heb ik bij Rederij Schuttevaer in Utrecht gesolliciteerd, waarvoor ik nu nog steeds vaar op oproepbasis.

De rondvaart in de stad is grandioos; maar de tochten daarbuiten nog meer.

Leuk werk: je vaart en je gidst.

Verschillende internet-adressen:
www.schuttevaer.com
www.cruisetravel.nl

Klik hier voor een plattegrond van deze site.
© Vaarvakanties Jaap Boersema
Gebruik (ook om veiligheidsredenen!!) alleen de nieuwste browsers (Firefox 31.*, Opera 12.* of Internet Explorer 11)
en met een schermresolutie van 1024x768 pixels.
N.B.: Op deze site wordt Javascript gebruikt!

Disclaimer
De informatie op de internet-pagina’s van Varen met Jaap is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend.
Hoewel de samenstellers zorgvuldigheid in acht nemen bij het samenstellen en onderhouden van deze internet-pagina’s en daarbij gebruik maken van bronnen die betrouwbaar worden geacht, kunnen zij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Zij wijzen elke aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van die informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.
Als op deze pagina’s wordt verwezen (gelinkt) naar websites van anderen betekent dit niet dat de op of via deze websites aangeboden informatie, producten of diensten door ons wordt aanbevolen. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van de internetpagina’s waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door ons niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid.