Huis aan de sluis

Paula en ik, we waren geweldig in onze sas met de mogelijkheid in Vreeswijk te gaan wonen en nog wel op deze fraaie locatie. Voorjaar 1998 werd tot de koop besloten en in het jaar erna verhuisden we er heen.

Paula en Thea
1998 - Paula en Thea lopen om ons
a.s. huis aan de sluis.
Jamais Pensé
Vanuit ons 'huis aan de sluis' heb je een prachtig uitzicht op de kolk van de Koninginnensluis met daarin de 'Jamais Pensé' van Piet en Trix Hornes.

Dat er in zeventig jaar veel kan veranderen, zie je hieronder:

De Koninginnensluis in 1930. Sail 2000
De Koninginnensluis in 1930. De Koninginnensluis tijdens Sail 2000.

In korte tijd kan er ook veel veranderenÂ…

Paula en de katten Uit eten met de kerst
Barbecuen op ons terras met de katten Beertje en Sloopy. Kerst 2001 bij de Griek: v.l.n.r. Femke, Jaap, Paula, Rik, Patrick van Kim en Kim. (Foto: Patrick van Femke).

En vanaf 2010 kun je er Ans Nienhuis uit Uithuizen tegenkomen.

Congres Papavers
Leo, Ans en Jaap tijdens Schuttevaercongres in Terneuzen. Ans met haar dochter Anneke vlak bij de Eemshaven.

Klik hier voor een plattegrond van deze site.
© Vaarvakanties Jaap Boersema
Gebruik (ook om veiligheidsredenen!!) alleen de nieuwste browsers (Firefox 31.*, Opera 12.* of Internet Explorer 11)
en met een schermresolutie van 1024x768 pixels.
N.B.: Op deze site wordt Javascript gebruikt!

Disclaimer
De informatie op de internet-pagina’s van Varen met Jaap is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend.
Hoewel de samenstellers zorgvuldigheid in acht nemen bij het samenstellen en onderhouden van deze internet-pagina’s en daarbij gebruik maken van bronnen die betrouwbaar worden geacht, kunnen zij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Zij wijzen elke aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van die informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.
Als op deze pagina’s wordt verwezen (gelinkt) naar websites van anderen betekent dit niet dat de op of via deze websites aangeboden informatie, producten of diensten door ons wordt aanbevolen. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van de internetpagina’s waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door ons niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid.