Pontje Durgerdam
Kaartjescontroleur en -verkoper

Andere interessante

internet-pagina's

• Zoekt u het zelfbedieningspontje in de jachthaven van Durgerdam?
Zoek dan op www.voetveren.nl

• Modelbootbouwers in Nieuwegein kunnen al meer dan 25 jaar terecht bij V.M.B.C. 't Anker.
Clubavond: elke tweede en vierde vrijdagavond van de maand. Plaats: Geinoord 1, 3432 ND Nieuwegein.
Kijk op www.vmbchetanker.nl

• Schitterende Rotterdamse verhalen en foto's zijn te vinden op de site van de familie Engelfriet.
Ga naar: www.engelfriet.net

• Groninger verhalen — en in het bijzonder die van mijn nicht Pia Vrieling-Duisterwinkel — vind je op www.hetverhaalvangroningen.nl

• Jan de Vries, mijn eigen cineast op vaarvakanties, is lid van de Nieuwegeinse filmclub; de Geinfilmers.
Zij zijn te vinden op www.geinfilmers.nl

• Informatie over accomodatie op en vervoer naar Terschelling is te vinden bij:
www.bekijkholland.nl

• Museumwerf Vreeswijk. De voormalige scheepswerf van de Gebroeders Buitenweg is een werkende museumwerf geworden. Eigenaars van historische schepen kunnen er terecht om te hellingen en om te repareren. In één van de bedrijfshallen is een permanente tentoonstelling ondergebracht. De werf ligt op de grens van het oude dorp en de wijk Nieuw Vreeswijk. Kijk op www.museumwerf.nl.

• Schoolmeester Jaap. Ook terug te vinden op www.schoolbank.nl.

• Voor sluismeesters en andere geïnteresseerden is de sluis in Andel een aanrader.

• Met 'Within Temptation' (www.within-temptation.nl), de band waarvan mijn zoon Rik lange tijd tourmanager was, gaat het uitstekend.
Rik was van 2007 tot 2013 in een vergelijkbare functie aan de slag bij de band DELAIN. (Zie: www.delain.nl).

• Mijn oudste dochter Kim slaagde in mei 2008 als Gestalttherapeute. Ze heeft een bloeiende praktijk aan huis (www.relatietherapeutrotterdam.nl). Haar man Patrick Ouwerkerk startte per 1 oktober 2014 een acupunctuurpraktijk (www. acupunctuurrijnmond.nl). Beiden hebben praktijkruimtes in Capelle a/d IJssel en in Rotterdam.

• Modelbootbouwer Maarten de Goeij (http://home.kpn.nl/xoho46ew/), die samen met mij in het zeemanskoor zingt, heeft een prachtige site opgezet. Zijn laatste product is een model van de zelflosser DOOR GUNST VERKREGEN, die geregeld demonstraties geeft op haven- en werfdagen. Van zijn hand is ook de werkende maquette van de helling die op de Museumwerf te zien is.

• Na lang actief geweest te zijn op de binnen-, charter- en kustvaart hebben de Mastenbroeks nu drie sleepboten in bedrijf. Het is geheel in de lijn van de familie Touwslager. De laatste, die met de sleepboot HARMKE voer, was 'oom Johannes' Touwslager.
Meer over dit fantastische bedrijf ziet u op www.rederij-driemast.nl. De vierde cd van het zeemanskoor ‘De Brulboei’ is een samenwerkingsproject met deze rederij en heet heel toepasselijk: “Zwerven op zee”.

• Jachtenverhuur op één van de mooiste riviertjes in Midden-Nederland: www.yachtcharterhuibers.nl.

Klik hier voor een plattegrond van deze site.
© Vaarvakanties Jaap Boersema
Gebruik (ook om veiligheidsredenen!!) alleen de nieuwste browsers (Firefox 31.*, Opera 12.* of Internet Explorer 11)
en met een schermresolutie van 1024x768 pixels.
N.B.: Op deze site wordt Javascript gebruikt!

Disclaimer
De informatie op de internet-pagina’s van Varen met Jaap is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend.
Hoewel de samenstellers zorgvuldigheid in acht nemen bij het samenstellen en onderhouden van deze internet-pagina’s en daarbij gebruik maken van bronnen die betrouwbaar worden geacht, kunnen zij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Zij wijzen elke aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van die informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.
Als op deze pagina’s wordt verwezen (gelinkt) naar websites van anderen betekent dit niet dat de op of via deze websites aangeboden informatie, producten of diensten door ons wordt aanbevolen. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van de internetpagina’s waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door ons niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid.